Āzijas garša – karijs ar vistu un dārzeņiem
Foto: Evelīna Luīze Lapiņa
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g vistas fileja
vistas fileja
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
250 g
250 g ķiršu tomāti
ķiršu tomāti
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
150 g
150 g zaļās pupiņas
zaļās pupiņas
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
250 ml
250 ml kokosriektu piens
kokosriektu piens
 
teriyaki mērce
teriyaki mērce
 
karija garšviela
karija garšviela
 
lociņi
lociņi
 
sezama sēklas
sezama sēklas
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Taizemes virtuve
  • Nav šaubu, ka internetā var atrast daudz un dažādas receptes. Katra gaumei savu! Arī mēs "Instagram" dzīlēs, konkrētāk Evelīnas Luīzes Lapiņas kontā, atradām Āzijas karija sautējuma recepti un izmēģinājām. Novērtē, kā tas "Tasty" izdevās un izmēģini arī pats!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vistas fileju sagriež gabaliņos un iemarinē terijaki mērcē uz vismaz 10 minūtēm.

    Tad to liek cepties kopā ar sīpolu, sasmalcinātu ķiploku un karija garšvielu.

    Pēc brīža pievieno sagrieztu papriku, ķiršu tomātus un zaļās pupiņas.

    Ļauj visam izsutināties un beigās pievieno kokosriekstu pienu.

    Pasniedz kopā ar rīsiem vai nūdelēm.

    Pārber ar lociņiem un sezama sēkliņām.


    Šeit "Tasty.lv" izmēģinājums! Baudījām ar lapu salātiem un marinētiem gurķīšiem!

    Āzijas garša – karijs ar vistu un dārzeņiem
    Foto: DELFI
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form