Pildīti baklažāni
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši, sātīgi un garšīgi - cepeškrāsnī cepti baklažāni, kas pildīti ar malto gaļu un rīsiem.

Baklažānus pusstundu izmērcē aukstā ūdenī. Pārgriež uz pusēm un nedaudz izgrebj "laiviņas".

Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, apceptiem sīpoliem un garšvielām.

Gatavo masu pilda baklažānos un pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepties cepeškrāsnī.

Iesūtīja: ha ha

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form