Baklažānu - dārzeņu mērce
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
baklažāni
baklažāni
 
olīveļļa
olīveļļa
 
tomāti
tomāti
 
paprika
paprika
 
ķiploki
ķiploki
 
sīpoli
sīpoli
 
baziliks
baziliks
 
pētersīļi
pētersīļi
 
garšvielas
garšvielas
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās mērces
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Baklažānu - dārzeņu mērce gardam aizdaram.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomazgātus baklažānus katru ietin folijā. Aplaista ar olīveļļu un liek sutināties krāsnī. Liek līdz 200-220*C uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep 30-50 minūtes, skatoties, cik lieli baklažāni.

    Izceptos baklažānus izņem no krāsns un folijas. Katram baklažānam izņem "iekšas", respektīvi, atstāj tikai ādu. Mīkstums tiek blendēts kopā olīveļļu, tomātiem, papriku, ķiplokiem, sīpoliem, baziliku, pētersīļiem, garšvielām.

    *** mērci ēd kopā ar gaļu, makaroniem, rīsiem.

    Iesūtīja: brivpratiba

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form