40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baklažāni olīveļļa tomāti paprika ķiploki sīpoli baziliks pētersīļi garšvielas
Sagatavošana
1
Nomazgātus baklažānus katru ietin folijā. Aplaista ar olīveļļu un liek sutināties krāsnī. Liek līdz 200-220*C uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep 30-50 minūtes, skatoties, cik lieli baklažāni.
2
Izceptos baklažānus izņem no krāsns un folijas. Katram baklažānam izņem "iekšas", respektīvi, atstāj tikai ādu. Mīkstums tiek blendēts kopā olīveļļu, tomātiem, papriku, ķiplokiem, sīpoliem, baziliku, pētersīļiem, garšvielām.
*** mērci ēd kopā ar gaļu, makaroniem, rīsiem.
Iesūtīja: brivpratiba
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit