
Baklažānu - dārzeņu mērce gardam aizdaram.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Nomazgātus baklažānus katru ietin folijā. Aplaista ar olīveļļu un liek sutināties krāsnī. Liek līdz 200-220*C uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep 30-50 minūtes, skatoties, cik lieli baklažāni.
Izceptos baklažānus izņem no krāsns un folijas. Katram baklažānam izņem "iekšas", respektīvi, atstāj tikai ādu. Mīkstums tiek blendēts kopā olīveļļu, tomātiem, papriku, ķiplokiem, sīpoliem, baziliku, pētersīļiem, garšvielām.
*** mērci ēd kopā ar gaļu, makaroniem, rīsiem.
Iesūtīja: brivpratiba
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.