Foto: Shutterstock
Sātīgām un gardām uzkodām - baklažānu maizītes ar mērci.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baklažani sāls eļļa Franču maize tomāts skābs krējums sāls ķiploki malti melnie pipari baziliks

Sagatavošana

1

Baklažānu sagriež šķēlēs, pamērcē aukstā ūdenī (lai baklažānu šķēlītes, tik daudz sevī nesasūktu eļļu).

2

Šķēlītes apkaisa ar sāli un apcep eļļā.

3

Franču baltmaizi sagriež šķēlītēs, tā lai būtu baklažānu šķēlīšu lielumā.

4

Uz maizes liek apcepto baklažānu, mērci un pa virsu svaiga tomāta šķēlīti.

5

Mērce: skābu krējumu sajauc ar sāli, sasmalcinātiem ķiplokiem, maltiem melnajiem pipariem, sasmalcinātu baziliku.

Iesūtīja: lasma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!