15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažani sāls eļļa Franču maize tomāts skābs krējums sāls ķiploki malti melnie pipari baziliks
Sagatavošana
1
Baklažānu sagriež šķēlēs, pamērcē aukstā ūdenī (lai baklažānu šķēlītes, tik daudz sevī nesasūktu eļļu).
2
Šķēlītes apkaisa ar sāli un apcep eļļā.
3
Franču baltmaizi sagriež šķēlītēs, tā lai būtu baklažānu šķēlīšu lielumā.
4
Uz maizes liek apcepto baklažānu, mērci un pa virsu svaiga tomāta šķēlīti.
5
Mērce: skābu krējumu sajauc ar sāli, sasmalcinātiem ķiplokiem, maltiem melnajiem pipariem, sasmalcinātu baziliku.
Iesūtīja: lasma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit