Foto: Shutterstock
Baklažānu rullīši ar sieru - gardi gan aukstā gan karstā veidā.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 baklažāni kazas siers vai feta5 ķiploka daiviņas1 zaļumu buntīte eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Sagriež baklažānus gareniski mazās, plānās šķēlītēs. Apcep uz pannas sakarsētā eļļā no abām pusēm.

2

Samīca kazas sieru (der jebkurš kazas siers, var izmantot arī fetas sieru vai bezpiedevu krēmsieru) un samaisa ar sakapātiem ķiplokiem.

3

Tad baklažāna šķēlēs satin sieru ar kapātiem zaļumiem - kinzu vai baziliku.

4

Pasniedz uzreiz vai var salikt pannā, pārliet ar tomātu mērci, pārkaisīt ar rīvētu sieru un pakarsēt pannā zem vāka vai cepeškrāsnī, līdz siers izkūst.

Iesūtīja: Pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!