Foto: DELFI
Sātīgāks dārzeņu sautējums ikdienas maltītei.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sīpoli baklažāni paprika tomāti marinēti gurķi zaļumi garšvielas

Sagatavošana

1

Sacepu sīpolus (ja garšo stiprāks ēdiens, var arī ķiplociņu), tad baklažānu gabaliņos un pasautē (es leju klāt arī ūdeni, lai ātrāk mīksts).

2

Tad klāt visu pārējo - papriku, tomātus (abus labāk blanšētus - bez mizām), var arī marinētu gurķīti un zaļumus, garšvielas - kas nu kuram patīk.

3

Gardi ir arī pārkaisīt sautējumam sieru.

Iesūtīja: kamēlija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!