45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
sīpoli baklažāni paprika tomāti marinēti gurķi zaļumi garšvielas
Sagatavošana
1
Sacepu sīpolus (ja garšo stiprāks ēdiens, var arī ķiplociņu), tad baklažānu gabaliņos un pasautē (es leju klāt arī ūdeni, lai ātrāk mīksts).
2
Tad klāt visu pārējo - papriku, tomātus (abus labāk blanšētus - bez mizām), var arī marinētu gurķīti un zaļumus, garšvielas - kas nu kuram patīk.
3
Gardi ir arī pārkaisīt sautējumam sieru.
Iesūtīja: kamēlija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit