70Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baklažāni sēnes (baravikas) gailenes kartupeļi burkāni tomāti pētersīļu sakne seleriju saknes sīpoli lociņi garšvielas
Sagatavošana
1
Pētersīļa un selerijas saknes, burkānus sīpolus sagriež un apcep sviestā.
2
Sēnes vāra 30 minūtes.
3
Katliņā ielej ūdeni, pievieno sēnes, apceptās saknes, kartupeļus un vāra līdz viss gandrīz gatavs. Tomātus un baklažānus sagriež gabaliņos, apcep un pievieno zupai. Savāra kopā un pasniedz.
Iesūtīja: ciepa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit