Foto: Shutterstock
Baklažānu - sēņu zupa ikdienas pusdienu maltītei.
70Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baklažāni sēnes (baravikas) gailenes kartupeļi burkāni tomāti pētersīļu sakne seleriju saknes sīpoli lociņi garšvielas

Sagatavošana

1

Pētersīļa un selerijas saknes, burkānus sīpolus sagriež un apcep sviestā.

2

Sēnes vāra 30 minūtes.

3

Katliņā ielej ūdeni, pievieno sēnes, apceptās saknes, kartupeļus un vāra līdz viss gandrīz gatavs. Tomātus un baklažānus sagriež gabaliņos, apcep un pievieno zupai. Savāra kopā un pasniedz.

Iesūtīja: ciepa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!