Foto: Shutterstock
Baklažānu un šampinjonu mērce ar sieru - īpaši gada ar makaroniem vai rīsiem.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

eļļa cepšanai1 baklažāns3 ķiploka daiviņas šampinjoni garšvielas150 gsiers1 sīpols4 tomāti zaļumi Skābs vai saldais krējums

Sagatavošana

1

Sacep sīpolus, ķiplokus, liek klāt šampinjonus, kad tie apcepušies un ūdens iztvaikojis pievieno baklažānus, blanšētus tomātus, skābu vai saldu krējumu un garšvielas.

2

Neilgi pasautē, līdz izšķīst tomāti un baklažāni gatavi, var pievienot rīvētu sieru un zaļumus.

Iesūtīja: Susurmamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!