30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai1 baklažāns3 ķiploka daiviņas šampinjoni garšvielas150 gsiers1 sīpols4 tomāti zaļumi Skābs vai saldais krējums
Sagatavošana
1
Sacep sīpolus, ķiplokus, liek klāt šampinjonus, kad tie apcepušies un ūdens iztvaikojis pievieno baklažānus, blanšētus tomātus, skābu vai saldu krējumu un garšvielas.
2
Neilgi pasautē, līdz izšķīst tomāti un baklažāni gatavi, var pievienot rīvētu sieru un zaļumus.
Iesūtīja: Susurmamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit