Baklažānu vēdeklīši ar tomātiem un sieru
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kad kārtojumi un sacepumi apnikuši, izmēģini šo versiju, kā pagatavot baklažānus sātīgā maltītē.

Baklažānus nomazgā un iegriež gareniski kā šķēles, bet ne līdz galam. Tā, lai veidojas vēdeklis un lai šķēles turas kopā.

Iegriezuma vietas iekaisa ar sāli un noliek uz 30 minūtēm atsuloties, lai iztek rūgtums. Baklažānus nosusina ar papīra salveti.

Tomātus un sieru sagriež šķēlēs. Tomātus un sieru liek katrā baklažānu iegriezuma vietā, lai veidojas vēdeklis ar pildījumu.

Baklažānus liek nedaudz ieeļļotā cepamtraukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem ķiplokiem un pielej nedaudz ūdens.

Cep cepeškrāsnī 40-50 minūtes 180 oC temperatūrā.

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

Iesūtīja: Irmas

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form