Foto: Santa Maria
Iedvesmo savus Ziemassvētku ballītes viesus ar vieglu, bet ļoti garšīgu un bagātīgu balto karstvīnu. Pasniedz ar piparkūkām vai cukurotām mandelēm.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gcukurs200 mlūdens1 pudele sausa baltvīna apelsīna miziņa4 kardamona zvaigznītes5 šķēleskarambola2 kanēļa standziņas

Sagatavošana

1

Katliņā savāra cukuru ar ūdeni.

2

Pievieno vīnu, apelsīna miziņu, karambola šķēles un garšvielas. Karsē 5 minūtes.

3

Izkāš garšvielas un pasniedz karstvīnu uzreiz vai salej pudelēs.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!