Baltās šokolādes fondī recepte
Foto: Vida Press
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Baltās šokolādes fondī ir īsteni saviesīgs ēdiens - pagatavo to siltā vasaras vakarā un izbaudi, kopā ar draudzenēm vai bērniem sēžot uz terases vai dārzā, klausoties putnu treļļos!

Šokolādi salauž gabaliņos un ūdens peldē izkausē.

Izkusušo šokolādi samaisa, pārliecinoties, ka tā ir pilnībā izkususi. Masā iejauc saldo krējumu, rīvētu apelsīna miziņu un apelsīnu liķieri.

Šokolādes masu ielej fondī trauciņā un liek virs tējas sveces liesmas. Pasniedz ar svaigām zemenēm.

Padoms: Baltajā šokolādē var mērcēt arī citus augļus vai ogas - pēc izvēles. Tiem, kam patīk ļoti saldas lietas, garšos arī marshmallows zefīri, kas pamērcēti baltās šokolādes fondī!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form