Baltās šokolādes, parmezāna, pistāciju riekstu konfektes
Foto: Tiamo grupas publicitātes foto
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g baltā šokolāde
baltā šokolāde
150 g
150 g Parmezāna siers
Parmezāna siers
150 g
150 g pistāciju rieksti
pistāciju rieksti
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Ja laiku pa laikam ienāk prātā doma, ka "gribas kaut ko garšīgu, bet nezinu, ko", noderīga varētu būt "Tiamo grupas" radošās direktores Daigas Veismanes konfekšu recepte. Gala rezultāts būs laba dāvana vai cienasts arī citiem, kuri novērtē smalkas un neparastas garšas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Balto šokolādi lēni kausē ūdens peldē. Kad masa sasniegusi 27 grādus, iecilā sīki sasmalcinātu parmezāna sieru un pistāciju riekstus.

    Masu pilda konfekšu formiņās vai izklāj uz silikona plānā kārtiņā, lai vēlāk varētu salauzt gabaliņos.

    Novieto saldētavā 24 stundas, ļauj šokolādei nostāvēties.

    Pēc izņemšanas var vēl noglazēt ar balto šokolādi vai pasniegt spīdīgas, lai var redzēt riekstiņus.

    "Kārumu raksturo umami garša, ko nevar raksturot kā saldu, sāļu, rūgtu vai skābu. Tā ir garša, kas rada patīkamas izjūtas un asociācijas. Umami garša sastopama tomātos, vīnā, parmezānā un vairumā Āzijas ēdienu," stāsta Daiga Veismane.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form