Baltās šokolādes un maskarpones muss
Foto: Publicitātes foto
5.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g baltā šokolāde
baltā šokolāde
150 g
150 g maskarpone
maskarpone
100 ml
100 ml saldais krējums (35%)
saldais krējums (35%)
1 gab.
1 gab. olas baltums
olas baltums
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
 
pūdercukurs pārkaisīšanai
pūdercukurs pārkaisīšanai
 
svaigas ogas un pistācijas dekorēšanai
svaigas ogas un pistācijas dekorēšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Meklējam februāra garšu!
  • Pasaules Virtuve
  • Lai arī daudziem patīk kritizēt tradīcijas, kas mūsu zemē ienākušas no citām valstīm, tieši Valentīndiena ir tā, kas liek atmaigt pat visskeptiskākajām sirdīm – kā nekā mīlestības nevar būt par daudz. Nosviniet mīlestības svētkus un pārsteidz mīļoto ar baltās šokolādes desertu!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šokolādi smalki sakapā un izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Samaisa un nedaudz atdzesē.

    Saldo krējumu saputo stingrās putās, pievieno tam maskarpones sieru, saputojot abus kopā, līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno masai izkausēto šokolādi, visu kārtīgi samaisa.

    Atsevišķā traukā saputo olas baltumu un šķipsniņu sāls, putošanas laikā pa karotei pievienojot arī pūdercukuru. Iegūto olas baltuma masu ar lāpstiņu uzmanīgi, neputojot iemaisa siera un šokolādes maisījumā.

    Pilda traukos, rotā ar ogām, pistācijām, ievārījumu vai cita veida dekoriem.

    Atdzesē ledusskapī vismaz četras stundas.

    Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar pārtikas mazumtirdzniecības tīklu ''Elvi''.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form