Šokolādi smalki sakapā un izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Samaisa un nedaudz atdzesē.
Saldo krējumu saputo stingrās putās, pievieno tam maskarpones sieru, saputojot abus kopā, līdz veidojas viendabīga masa. Pievieno masai izkausēto šokolādi, visu kārtīgi samaisa.
Atsevišķā traukā saputo olas baltumu un šķipsniņu sāls, putošanas laikā pa karotei pievienojot arī pūdercukuru. Iegūto olas baltuma masu ar lāpstiņu uzmanīgi, neputojot iemaisa siera un šokolādes maisījumā.
Pilda traukos, rotā ar ogām, pistācijām, ievārījumu vai cita veida dekoriem.
Atdzesē ledusskapī vismaz četras stundas.
Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar pārtikas mazumtirdzniecības tīklu ''Elvi''.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit