Baltvīnā karsēti bumbieri ar kanēli
Foto: Publicitātes attēls
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 nomizoti bumbieri
nomizoti bumbieri
 
saldens baltvīns
saldens baltvīns
1
1 kanēļa standziņa
kanēļa standziņa
7
7 krustnagliņas
krustnagliņas
100 g
100 g cukurs
cukurs
1/2
1/2 citrona miziņa
citrona miziņa
1/2
1/2 apelsīna miziņa
apelsīna miziņa
 
vaniļas saldējums
vaniļas saldējums
  • Citi saldēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Romantiskas vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šis ēdiens ir īpaši sezonāls un piemērots gatavošanai rudenī un ziemā, bet ja pieejami svaigi bumbieri – arī pavasarī. Aukstajā sezonā desertam piestāvēs karstvīns, rudenī – baltvīns un vaniļa, bet pavasara sezonā lieliski iederēsies dzirkstošais vīns, iesaka "Rimi Gardēži" šefpavārs Normunds Baranovskis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nomizotos bumbierus liek katliņā ar vīnu, garšvielām, cukuru un citrusaugļu miziņām. Karsē 20 minūtes, lai bumbieri sasūktos ar garšām.

    Pēc tam noņem no uguns katliņu un atstāj bumbierus vīnā atdzist vēl 20 minūtes. Kad bumbieri atdzisuši, tos izņem no katliņa un pasniedz deserta šķīvjos ar saldējumu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form