Foto: Shutterstock
Vistas fileja - marinēta baltvīnā.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 ĒKbaltvīns1 ola4 ĒKmilti eļļa vistas fileja

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež garenos, palielos gabaliņos un iemarinē ar sāli, pipariem, cukuru un baltvīnu, ļauj marinēties aptuveni stundu.

2

Olu saputo, pievieno 4 ĒK miltu, sāli, piparus pēc garšas un kārtīgi samaisa.

3

Fileju panē olu un miltu masā un cep 150 grādu karstā eļļā 1—2 minūtes, viegli apsāla un nosusina ar papīra dvieli.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!