45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.vista2 ĒKeļļa0.5 TKsāls0.5 TKbaltie pipari200 mlbaltvīns1 ĒKvīna etiķis200 mlvistas buljons300 gķirbis2 gab.burkāni200 gsīpoli1 TKkaltēts estragons1 ĒKkviešu milti
Sagatavošana
1
Vistu sadala gabalos. Tad gabalus vienmērīgi apcep pannā sakarsētā eļļā zeltainus un saliek katlā ar vāku.
2
Pieliek sāli un piparus. Klāt pielej baltvīnu, vīna etiķi un vistas kubika buljonu. Sautē 20 minūtes.
3
Burkānus un ķirbi notīra, sagriež biezās šķēlēs un apcep eļļā kopā ar sīpoliem.
4
Vistai pievieno dārzeņus un turpina sautēt vēl apmēram 10 minūtes. Bagātina ar estragonu.
5
Buljonu iebiezina ar miltu un auksta ūdens tumi. Vāra apmēram 3-5 minūtes.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit