Foto: Shutterstock
Baltvīnā sautētu vistu ar dārzeņiem pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.vista2 ĒKeļļa0.5 TKsāls0.5 TKbaltie pipari200 mlbaltvīns1 ĒKvīna etiķis200 mlvistas buljons300 gķirbis2 gab.burkāni200 gsīpoli1 TKkaltēts estragons1 ĒKkviešu milti

Sagatavošana

1

Vistu sadala gabalos. Tad gabalus vienmērīgi apcep pannā sakarsētā eļļā zeltainus un saliek katlā ar vāku.

2

Pieliek sāli un piparus. Klāt pielej baltvīnu, vīna etiķi un vistas kubika buljonu. Sautē 20 minūtes.

3

Burkānus un ķirbi notīra, sagriež biezās šķēlēs un apcep eļļā kopā ar sīpoliem.

4

Vistai pievieno dārzeņus un turpina sautēt vēl apmēram 10 minūtes. Bagātina ar estragonu.

5

Buljonu iebiezina ar miltu un auksta ūdens tumi. Vāra apmēram 3-5 minūtes.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!