Deserta garšu var bagātināt, iemaisot svaigas ogas, espresso kafiju, karameli vai augļu biezeni, iegūstot arvien jaunas un daudzveidīgas garšas.
135Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 mlSaldais krējums100 mlpiens30 gcukurs1 vaniļas pāksts10 gželatīns80 mlbalzama liķieris Šarlote
Sagatavošana
1
Vaniļas pāksti pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēkliņas.
2
Katliņā, masu neuzvārot un apmaisot, uzkarsē saldo krējumu, pienu, cukuru un vaniļas sēkliņas.
3
Želatīnu aplej ar liķieri un ļauj tam 10 min uzbriest.
4
Karsto masu pārlej želatīnam un kārtīgi izmaisa, lai masa būtu viendabīga un želatīns izkusis.
5
Masu atdzesē un pilda servēšanas trauciņos. Ievieto ledusskapī uz 2h, līdz masa sastingusi.
6
Pasniedz ar svaigo ogu mērci, rotājot ar svaigām ogām vai augļiem pēc izvēles.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit