3.6667 12
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Banānu gardums - ikdienas un svētku našķim.

Ieslēdz cepeškrāsni.

Ņem trauku, saspaida banānus, piejauc eļļu, sīrupu, garšvielas, miltus, cepamo pulveri, sāli un samaisa.

Masu liek ar sviestu ieziestā cepešpannā un cep 200*C 25 minūtes.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form