Banānu kūka ar krēmsieru un pekanriekstiem
Foto: Katrīna Džeksone
3.5000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Šo kūku esmu ļoti iecienījusi, pateicoties dievīgajai banānu garšai, pateicoties tam, ka gandrīz nekas nav pašai jādara, jo visu sakuļu blenderī. Vēl šo kūku dievinu tādēļ, ka tā sanāk ideāla ikreiz!

Uzkarsē krāsni līdz 190 grādiem. Ietauko cepamtrauku vai kūkas formu.

Blenderī liek sviestu, banānus, cukuru, vaniļu, olas un pienu un blendē, līdz izveidojas vienmērīga un gluda masa.

Sajauc dzeramo sodu ar miltiem un pievieno blenderī esošajai masai. Kuļ, līdz viss sajaucas.

Mīklu lej formā un liek cepties. Cep apmēram vienu stundu, kūkas gatavību pārbauda ar kociņu - ja mīkla nelīp pie irbulīša, kūka ir gatava!

Izņem gatavo banānu kūku no krāsns un atdzesē.

Tikmēr gatavo krēmu: blenderī puto sviestu un krēmsieru, līdz masa kļūst gaisīga. Samazina kulšanas ātrumu un pamazām pievieno pūdercukuru un vaniļu. Ja masa šķiet pārāk bieza, tad pievieno ēdamkaroti piena.

Krēmu smērē uz kūkas, pārkaisa ar pekanriekstiem un pasniedz. Lai labi garšo!

Source

Katrīna Džeksone
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form