Foto: Shutterstock
Gardais banānu suflē 20 minūtēs.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.banāni (negatavi)80 gsviests3 ĒKcukurs1 TKvaniļas cukurs2 gab.sakults olas baltums

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 °C.

2

Olu baltumus un cukuru saputo stingrās putās.

3

Nomizo 3 banānus un sablenderē. Banānu masu iemaisa saputotajos olu baltumos.

4

Mazas ugunsdrošas veidnes (piemēram, franču stikla krūzītes) ieziež ar sviestu un izkaisa ar cukuru.

5

Saputoto masu liek formās, pārkaisa ar pūdercukuru un cep 10 minūtes.
Cepšanas laikā nevirini krāsns durvis, lai suflē nenoplok!

6

Pasniedz tikko izceptu.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!