
Saldēto banānu krēmu jeb "nice cream" var itin viegli pagatavot. Atliek vien pievienot papildu sastāvdaļas izteiksmīgākai garšai un saldēto banānu krēms būs gatavs dažās minūtēs. Pats jaukākais – banāni ir tik saldi, ka krēmam nevajadzēs cukuru.
Banānus pirms saldējuma gatavošanas nomizo, sagriež gabaliņos un sasaldē, līdz tie stingri (vismaz 1-2 stundas).
Sasaldētos banānus pēc tam ievieto blenderī kopā ar zemesriekstu sviestu. Sastāvdaļas blendē tik ilgi, līdz iegūta krēmīga konsistence.
Kad banānu saldējums gatavs, to pārliek trauciņā un pēc garšas pievieno kanēli un sāli. Banānu krēmu apmaisa un pasniedz ar apgrauzdētiem zemesriekstiem.
Lai labi garšo!