Baraviku mērce
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pēc raženas sēņošanas - ražena un sātīga mērce!

Baravikas notīra, sagriež kubiņos, sakapā sīpolu. Sīki sagriež gaļu, tomātiem izgriež kāta vietas un sagriež gabaliņos.

Katlā uzkarsē eļļu un sviestu. Tajā dažas minūtes apcep sīpolu, pievieno baravikas un sautē 5 minūtes.

Pievieno tomātus kopā ar sulu, sāli, pipariem, krustnagliņām, nedaudz pasautē, pielej buljonu un vāra 20 minūtes. Iegūst biezu mērci, kas garšo arī auksta pie pīrādziņiem, graudu maizes, picas.

Iesūtīja: Lilita

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form