
Loading...
Sastāvdaļas
125 g
125 g liellopa gaļa vai cūkgaļa
liellopa gaļa vai cūkgaļa25 g
25 g sīpoli
sīpoli15 g
15 g kaltētas baravikas
kaltētas baravikas25 g
25 g miežu grūbas
miežu grūbas15 g
15 g skābs krējums
skābs krējums garšvielas
garšvielas
Garda un ļoti sātīga grūbu un baraviku zupa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Liellopu vai cūkas gaļu sadala gabaliņos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno noskalotas miežu grūbas.
Kad grūbas gandrīz mīkstas, pieliek sīki sasmalcinātu sīpolu, mērcētas, salmiņos sagrieztas baravikas, piparus, lauru lapas, sāli un vāra, līdz gaļa un grūbas mīkstas.
Ja vēlas, zupai var pievienot kartupeļus (kartupeļi 200 g, grūbas 15 g). Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.
Recepte no portāla Cālis.lv Virtuves foruma.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.