Baraviku zupa
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
125 g
125 g liellopa gaļa vai cūkgaļa
liellopa gaļa vai cūkgaļa
25 g
25 g sīpoli
sīpoli
15 g
15 g kaltētas baravikas
kaltētas baravikas
25 g
25 g miežu grūbas
miežu grūbas
15 g
15 g skābs krējums
skābs krējums
 
garšvielas
garšvielas
  • Citas zupas
  • Gaļas zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve


  • Garda un ļoti sātīga grūbu un baraviku zupa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liellopu vai cūkas gaļu sadala gabaliņos, liek karstā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno noskalotas miežu grūbas.

    Kad grūbas gandrīz mīkstas, pieliek sīki sasmalcinātu sīpolu, mērcētas, salmiņos sagrieztas baravikas, piparus, lauru lapas, sāli un vāra, līdz gaļa un grūbas mīkstas.

    Ja vēlas, zupai var pievienot kartupeļus (kartupeļi 200 g, grūbas 15 g). Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.

    Recepte no portāla Cālis.lv Virtuves foruma.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form