Bekonā ietītu tīģergarneļu iesmiņi
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
20
20 nevārītas tīģergarneles
nevārītas tīģergarneles
20
20 kūpināta bekona šķēles
kūpināta bekona šķēles
2 ĒK
2 ĒK pesto
pesto
2 ĒK
2 ĒK kļavu sīrups vai medus
kļavu sīrups vai medus
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Viegla vasaras maltīte
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • “Garneles ir viena no visiecienītākajām uzkodām uz grila. Tās vislabāk iemarinēt pesto, saldskābā vai saldā čili mērcē. Lai arī cukurotās marinādes nav labākās grilēšanai, jo tās mēdz piedegt, garnelēm vai citām jūras veltēm tās būs ideālas," skaidro "Rimi" gardēdis šefpavārs Normunds Baranovskis.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Garnelēm notīra tikai astes daļu, pārgriežot ar šķērēm muguras pusē čaulu un noņemot to, bet galvu atstāj klāt.

    Attīrītās garneles iecilā pesto marinādē un katru ietin plānā bekona šķēlē.

    Pārlej ar kļavu sīrupu vai medu, lai sabalansētu bekona radīto sāļumu.

    Cep uz sakarsētām grila restēm ne ilgāk kā 3–5 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form