Neparastie bekona "suši" ar kārdinošu pildījumu - šo gardo videorecepti tu noteikti gribēsi izmēģināt jau šovakar.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

12 gab.bekona šķēles400 gmaltā gaļa pēc garšasgaršvielu maisījums maltai gaļai100 gČederas siers BBQ glazūra, pārziešanai saujakaltēti sīpoli saujanačo čipsi

Sagatavošana

1

Malto gaļu samaisa ar garšvielu maisijumu. Sieru sagriež stienīšos.

2

Uz bambusa paklājiņa izklāj sešas bekona šķēles. 3/4 no bekona virsmas pārklāj ar pusi maltās gaļas. Sev tuvākajā pusē vienā līnijā izkārto pusi siera stienīšu.

3

Izmantojot paklājiņu, līdzīgi kā "suši", veido gaļas rullīti. Šādi izveido divus rullīšus.

4

Sakarsē grilu vai krāsni līdz 180 grādiem. Liek rullīšus uz restēm un cep 35 minūtes. Aptuveni 10 minūtes pirms cepšanas beigām pārsmērē tos ar glazūru.

5

Izņem rullīšus no grila vai krāsns. Vienu rullīti apviļā sasmalcinātos načo čipsos, otru - kaltētos sīpolos.

6

Sagriež šķēlēs un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!