Neparastie bekona "suši" ar kārdinošu pildījumu - šo gardo videorecepti tu noteikti gribēsi izmēģināt jau šovakar.

Malto gaļu samaisa ar garšvielu maisijumu. Sieru sagriež stienīšos.

Uz bambusa paklājiņa izklāj sešas bekona šķēles. 3/4 no bekona virsmas pārklāj ar pusi maltās gaļas. Sev tuvākajā pusē vienā līnijā izkārto pusi siera stienīšu.

Izmantojot paklājiņu, līdzīgi kā "suši", veido gaļas rullīti. Šādi izveido divus rullīšus.

Sakarsē grilu vai krāsni līdz 180 grādiem. Liek rullīšus uz restēm un cep 35 minūtes. Aptuveni 10 minūtes pirms cepšanas beigām pārsmērē tos ar glazūru.

Izņem rullīšus no grila vai krāsns. Vienu rullīti apviļā sasmalcinātos načo čipsos, otru - kaltētos sīpolos.

Sagriež šķēlēs un pasniedz.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form