7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
12 gab.bekona šķēles400 gmaltā gaļa pēc garšasgaršvielu maisījums maltai gaļai100 gČederas siers BBQ glazūra, pārziešanai saujakaltēti sīpoli saujanačo čipsi
Sagatavošana
1
Malto gaļu samaisa ar garšvielu maisijumu. Sieru sagriež stienīšos.
2
Uz bambusa paklājiņa izklāj sešas bekona šķēles. 3/4 no bekona virsmas pārklāj ar pusi maltās gaļas. Sev tuvākajā pusē vienā līnijā izkārto pusi siera stienīšu.
3
Izmantojot paklājiņu, līdzīgi kā "suši", veido gaļas rullīti. Šādi izveido divus rullīšus.
4
Sakarsē grilu vai krāsni līdz 180 grādiem. Liek rullīšus uz restēm un cep 35 minūtes. Aptuveni 10 minūtes pirms cepšanas beigām pārsmērē tos ar glazūru.
5
Izņem rullīšus no grila vai krāsns. Vienu rullīti apviļā sasmalcinātos načo čipsos, otru - kaltētos sīpolos.
6
Sagriež šķēlēs un pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit