Belaši ar liellopa gaļu
Foto: Shutterstock
3.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 glāzes
3 glāzes milti
milti
1 glāze
1 glāze ūdens vai piens
ūdens vai piens
15 g
15 g raugs
raugs
 
sāls
sāls
Pildījumam:
400 g
400 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
 
sāls
sāls
 
eļļa
eļļa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Eļļā vārītās uzkodas
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Krievu nacionālā virtuve
  • Belaši pildīti ar liellopa gaļu - izsenis iecienīta karstā uzkoda.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mīkla: raugu izkausē siltā pienā vai ūdenī. Piejauc sāli, miltus, iejauc mīklu un siltā vietā raudzē 1 - 2 stundas.

    Pildījums: gaļu izmaļ gaļas mašīnā. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu un sāli. Samaisa.

    No masas izgatavo kotletes (gaļas bumbiņu savirpina rokās, apviļā milts) un cep uz pannas no abām pusēm, līdz gatavas.

    Kad mīkla uzrūgusi, to sadala vienādos gabaliņos. Gabaliņus saveļ bumbiņā. Bumbiņas liek uz paplātes un siltā vietā atstāj uzrūgt.

    Uzrūgušas saplacina (ar plaukstu piespiež), liek kotleti, malas aizspiež.

    Belašus iegremdē verdošā eļļā un cep no abām pusēm.


    Iesūtīja:
    Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form