Foto: Shutterstock
Berlīnes šnicele - gatavojama no govs tesmeņa.
360Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 ggovs tesmenis2 lūdens1 gab.sīpols4 gab.melno piparu graudi1 gab.krustnagliņa0.25 gab.lauru lapa milti1 gab.ola rīvmaize tauki

Sagatavošana

1

Tesmeni nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni, novāra un ūdeni nolej.

2

Pārlej atkal ar 2 l verdoša ūdens, pieliek sīpolus, garšvielas, sāli un vāra uz mazas uguns 4 stundas, līdz tas kļūst mīksts.

3

Sagriež 1/2 cm šķēlītēs, apviļā miltos, olās un rīvmaizē. Apcep sakarsētos taukos no abām pusēm, pārkaisa ar sāli.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!