360Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 ggovs tesmenis2 lūdens1 gab.sīpols4 gab.melno piparu graudi1 gab.krustnagliņa0.25 gab.lauru lapa milti1 gab.ola rīvmaize tauki
Sagatavošana
1
Tesmeni nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni, novāra un ūdeni nolej.
2
Pārlej atkal ar 2 l verdoša ūdens, pieliek sīpolus, garšvielas, sāli un vāra uz mazas uguns 4 stundas, līdz tas kļūst mīksts.
3
Sagriež 1/2 cm šķēlītēs, apviļā miltos, olās un rīvmaizē. Apcep sakarsētos taukos no abām pusēm, pārkaisa ar sāli.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit