135Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gbaltmaize300 gpiens3 gab.olas50 gsviests2 saujasrozīnes3 ĒKrīvmaize
Sagatavošana
1
Kad maize pienā izmirkusi, to ar karoti samīca.
2
Saputo cukuru ar sviestu un olas dzeltenumu, pievieno maizes un piena masai, pieber rozīnes.
3
Visu labi samaisa un iecilā masā saputotu olas baltumu.
4
Masu liek ar sviestu izsmērētā veidnē, pārkaisa ar rīvmaizi.
5
Cept 180 grādu temperatūrā 45 minūtes.
6
Pasniedz karstu ar dzērveņu ķīseli vai atdzesētu, sagrieztu gabaliņos.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit