Bērnības garša: baltmaizes sacepums ar rozīnēm
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g baltmaize
baltmaize
300 g
300 g piens
piens
3 gab.
3 gab. olas
olas
50 g
50 g sviests
sviests
2 saujas
2 saujas rozīnes
rozīnes
3 ĒK
3 ĒK rīvmaize
rīvmaize
  • Launags
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Baltmaizes pudiņš ir ēdiens ar bērnības garšu. Gan karsts, tikko no krāsns, ar siltu dzērveņu ķīseli ēdams, gan auksts, griežams kā kūka, baltmaizes pudiņš ir īsts bērnības kārums. Smarža, kas piepilda māju, un mazs omulības brīdis ir tas, kas mums visiem vajadzīgs.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kad maize pienā izmirkusi, to ar karoti samīca.

    Saputo cukuru ar sviestu un olas dzeltenumu, pievieno maizes un piena masai, pieber rozīnes.

    Visu labi samaisa un iecilā masā saputotu olas baltumu.

    Masu liek ar sviestu izsmērētā veidnē, pārkaisa ar rīvmaizi.

    Cept 180 grādu temperatūrā 45 minūtes.

    Pasniedz karstu ar dzērveņu ķīseli vai atdzesētu, sagrieztu gabaliņos.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form