
Sēņu sezonā daudziem noderīgu bērzlapju karbonāžu recepti iesaka Santa Liepiņa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bērzlapes notīra, noņem krāsaino plēvīti no sēņu cepurītēm. Pārkaisa bērzlapes ar sāli.

Bļodiņā sakuļ olas. Šķīvī ieber miltus. Pannā liek piciņu sviesta, pievieno aptuveni tikpat daudz eļļas (tas nepieciešams, lai sviests nedegtu). Kad taukvielas uzkarsušas, apviļā katru bērzlapi olā, tad miltos, tad atkal olā, un liek pannā, apcepot pāris minūtes no katras puses, līdz sēņu karbonādītes ir skaisti zeltainas.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.