Bērzu sulas ar cukuru, citrona miziņu un rozīnēm
Foto: Lindsey Turner / cc
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vitamīnu "bumba" veselībai un imunitātei - bērzu sulas ar garšīgām piedevām!

Sulas drusku ieraudzē, lai pastāv vaļējā burkā aptuveni 3 dienas. Pēc tam litram sulu pievieno apmēram 1 ēdamkaroti cukura, citrona miziņu, upeņu zariņus, rozīnes. Visu salej pudelē ar cieši aizskrūvējamu vāku.

Dzērienam ļauj nedaudz ievilkties. Ja ir tumša un vēsa vieta, kur šo dzērienu glabāt, var turēt pat vairākus mēnešus.

Vasarā var dzert kā limonādi – super dzirkstošas, saldskābas.

Iesūtīja: Mia

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form