Bērzu sulas ar cukuru, citrona miziņu un rozīnēm
Foto: Lindsey Turner / cc
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l bērzu sula
bērzu sula
 
upeņu zariņi
upeņu zariņi
 
citrona miziņa
citrona miziņa
 
rozīnes
rozīnes
1 ĒK
1 ĒK cukurs
cukurs
  • Dažādi dzērieni
  • Kompoti un sulas
  • Kompoti un sulas ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Vitamīnu "bumba" veselībai un imunitātei - bērzu sulas ar garšīgām piedevām!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sulas drusku ieraudzē, lai pastāv vaļējā burkā aptuveni 3 dienas. Pēc tam litram sulu pievieno apmēram 1 ēdamkaroti cukura, citrona miziņu, upeņu zariņus, rozīnes. Visu salej pudelē ar cieši aizskrūvējamu vāku.

    Dzērienam ļauj nedaudz ievilkties. Ja ir tumša un vēsa vieta, kur šo dzērienu glabāt, var turēt pat vairākus mēnešus.

    Vasarā var dzert kā limonādi – super dzirkstošas, saldskābas.

    Iesūtīja: Mia

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form