140Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
persiki aprikozes ķirši bumbieri200 gcukurs2 gvaniļas cukurs gāzēts minerālūdens
Sagatavošana
1
Augļus (kopā 500 g) nomizo un kārtīgi sadursta ar dakšu, liek stikla traukā, pievieno cukuru un ļauj 1,5-2h pastāvēt, lai sasulojas. Pēc tam uzlej 1 glāzi verdošā ūdens un 2 g vaniļas cukura.
2
Kad viss cukurs ir izšķīdis – saliet glāzēs, kopā ar augļiem, 2 ledus gabaliņiem un nedaudz gāzētā minerālūdens pirms pasniegšanas.
3
Neaizmirsti arī tējkarotes jau laicīgi salikt uz galda, lai augļi nav jāķeksē arā ar pirkstiem.
Iesūtīja: Janochka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit