Foto: DELFI
Iecienītā augļu bole bērnu un jauniešu ballītei.
140Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

persiki aprikozes ķirši bumbieri200 gcukurs2 gvaniļas cukurs gāzēts minerālūdens

Sagatavošana

1

Augļus (kopā 500 g) nomizo un kārtīgi sadursta ar dakšu, liek stikla traukā, pievieno cukuru un ļauj 1,5-2h pastāvēt, lai sasulojas. Pēc tam uzlej 1 glāzi verdošā ūdens un 2 g vaniļas cukura.

2

Kad viss cukurs ir izšķīdis – saliet glāzēs, kopā ar augļiem, 2 ledus gabaliņiem un nedaudz gāzētā minerālūdens pirms pasniegšanas.

3

Neaizmirsti arī tējkarotes jau laicīgi salikt uz galda, lai augļi nav jāķeksē arā ar pirkstiem.

Iesūtīja: Janochka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!