Foto: Shutterstock
Bezē - tāpat ēšanai vai dekorēšanai.
55Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 gab.olu baltumi150 gcukurs

Sagatavošana

1

Ieliek olu baltumus sausā un tīrā bļodā (ja bļoda ir kaut mazliet taukaina, tad olbaltumi neputojas).

2

Pieliek 50 g cukura un kuļ, līdz putas ir cietas un stingras. Pēc tam uzmanīgi piejauc klāt atlikušo cukuru.

3

Izspiež cepumus uz cepamās plātnes, kas izklāta ar cepamo papīru.

4

Cep krāsns vidusdaļā 125*C ~ 45 minūtes.

Iesūtīja: Sancheta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!