55Minūtes
2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 gab.olu baltumi150 gcukurs
Sagatavošana
1
Ieliek olu baltumus sausā un tīrā bļodā (ja bļoda ir kaut mazliet taukaina, tad olbaltumi neputojas).
2
Pieliek 50 g cukura un kuļ, līdz putas ir cietas un stingras. Pēc tam uzmanīgi piejauc klāt atlikušo cukuru.
3
Izspiež cepumus uz cepamās plātnes, kas izklāta ar cepamo papīru.
4
Cep krāsns vidusdaļā 125*C ~ 45 minūtes.
Iesūtīja: Sancheta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit