Melleņu mafini bez glutēna
Foto: Shutterstock
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Rūpējoties par miljoniem cilvēku, kas cieš no dažādām pārtikas alerģijām, pasaulslavenais šefpavārs Džeimijs Olivers ir radījis jaunu recepšu krājumu, kurā vari uzzināt, kā pagatavot izcili gardas maltītes bez glutēna un piena laktozes.

Lai uzlabotu alerģisku cilvēku dzīves kvalitāti, Džeimijs izstrādājis īpaši viņiem piemērotus ēdienus. Ielūkojies Džeimija mājas lapā un izmēģini, piemēram, bezglutēna maizes, pīrāgu, lazanjas un daudzas citas receptes. Bet svētku galdā lieliski iederēsies bezglutēna melleņu mafini jeb kēksiņi.

Pagatavošanas gaita:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

Virtuves kombainā sajauc olas, eļļu, kokosriekstu cukuru un vaniļas ekstraktu.

Pievieno kokosriekstu miltus, sāli un sodu, tad iemaisi mellenes.

1 ēdamkaroti sagatavotās masas liec katrā mafinu formiņā.

Cep 12-14 minūtes vai līdz brīdim, kad mafini kļūst zeltaini brūni.

Ar visu recepšu klāstu vari iepazīties šeit.

Bet, ja vēlies skatīt Džeimiju vaigā un uzzināt, kā īsā laikā sarūpēt gardu un veselīgu maltīti, darba dienās plkst. 17.15 kanālā "FOX Life" skaties raidījumu "15 minūtes virtuvē kopā ar Džeimiju" un pēc tam - "30 minūtes virtuvē kopā ar Džeimiju Oliveru"!


Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form