Foto: Shutterstock
12 minūtēs pagatavojama aukstā biešu zupa ar kefīru, kurai patīkamu kraukšķīgumu, tumīgumu un lielisku garšu piešķirs mārrutki un ziedkāpostu "rīsi".
12Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 lkefīrs2 vidēju lielas marinētas bietes4 gurķi puķkāposti4 vārītas olas dilles lociņi1 ĒKmārrutki2 ĒKcitronu sula pēc garšassāls un malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Bietes, gurķus, redīsus, olas, dilles un lokus sasmalcina.

2

Puķkāpostu sablendē virtuves kombainā līdz rīsu konsistncei.

3

Visu liek katlā, piespiež citronu, pieliek mārrutkus, sāli, piparus, sajauc ar atrvēsinātu kefīru un pasniedz.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!