12Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 lkefīrs2 vidēju lielas marinētas bietes4 gurķi puķkāposti4 vārītas olas dilles lociņi1 ĒKmārrutki2 ĒKcitronu sula pēc garšassāls un malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Bietes, gurķus, redīsus, olas, dilles un lokus sasmalcina.
2
Puķkāpostu sablendē virtuves kombainā līdz rīsu konsistncei.
3
Visu liek katlā, piespiež citronu, pieliek mārrutkus, sāli, piparus, sajauc ar atrvēsinātu kefīru un pasniedz.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit