Biešu aukstā zupa ar mārrutkiem un ziedkāpostu 'rīsiem'
Foto: Shutterstock
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

12 minūtēs pagatavojama aukstā biešu zupa ar kefīru, kurai patīkamu kraukšķīgumu, tumīgumu un lielisku garšu piešķirs mārrutki un ziedkāpostu "rīsi".

Bietes, gurķus, redīsus, olas, dilles un lokus sasmalcina.

Puķkāpostu sablendē virtuves kombainā līdz rīsu konsistncei.

Visu liek katlā, piespiež citronu, pieliek mārrutkus, sāli, piparus, sajauc ar atrvēsinātu kefīru un pasniedz.

Iesūtīja: Pūķīte

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form