Biešu krēmzupa
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g bietes
bietes
400 g
400 g kartupeļi
kartupeļi
6 gab.
6 gab. sīpoli
sīpoli
1 gab.
1 gab. ķiploks
ķiploks
2 TK
2 TK linsēklu eļļa
linsēklu eļļa
pēc garšas
pēc garšas etiķis
etiķis
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
150 g
150 g Fetas siers
Fetas siers
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Pierastā biešu zupa var kļūt par elegantu krēmzupu! TV3 balss Guntis Krivms šovā "Gandrīz ideālas vakariņas" pasniedza biešu krēmzupu, kuru gardu muti notiesāja pat tie vakariņu viesi, kuriem ar bietēm neesot tās labākās attiecības.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ideālā variantā vāra bietes pats – jāņem vērā, ka bietes vārās ilgi, apmēram pusotru stundu. Var pirkt arī jau izvārītas.

    Bietes nomizo, sagriež gabalos.

    Vāra kartupeļus, beigās tiem pievieno vārītās bietes.

    10 minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus un ķiplokus.

    Kad viss gatavs, zupu sablendē, pielej linsēklu eļļu, pievieno sāli, piparus un etiķi. Ja zupas konsistence liekas par biezu, var pieliet nedaudz ūdeni.

    Pasniedz ar ķirbju sēklām un drupinātu kazas sieru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Gandrīz ideālas vakariņas
    43596501
    Biezzupas un krēmzupas
    43596501
    Dārzeņu zupas
    0
    Bietes
    0
    Etiķis
    0
    Fetas siers
    0
    Kartupeļi
    0
    Ķiploki
    0
    Melnie pipari
    0
    Sīpoli
    0
    Ikdienas maltītei
    0
    Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
    0
    Pusdienas
    0
    Vārīšana
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form