Risoto ar bietēm un mārrutkiem
Foto: Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
1
1 sīpols
sīpols
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
250 g
250 g risoto rīsi (piemēram, Arborio)
risoto rīsi (piemēram, Arborio)
250 g
250 g vārītas bietes
vārītas bietes
1-2 ĒK
1-2 ĒK mārrutki
mārrutki
 
rukola piedevām
rukola piedevām
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Rīsu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Iespējams, nedaudz neparasta risoto versija, tomēr galvojam - ļoti garšīgi, turklāt - figūrai draudzīgi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Augstā, dziļā pannā lej dārzeņu buljonu, pievieno kubiņos sagrieztu sīpolu un saspiestu ķiploku. Visu uzvāra.

    Kad buljons sāk burbuļot, pievieno rīsus un kubiņos sagrieztas bietes. Samazina karstumu un karsē 15-20 minūtes, regulāri apmaisot, līdz rīsi ir gatavi. Ja buljons pārāk strauji iesūcas rīsos, pievieno nedaudz vāroša ūdens.

    Kad rīsi ir gatavi, iemaisa tajos mārrutkus, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz nekavējoties. Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form