Foto: Shutterstock
Vitamīnu deva aukstajai sezonai – biešu salāti ar smaržīgiem pētersīļiem un kraukšķīgiem valriekstiem.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vārītas bietes saujavalrieksti saujasakapāti pētersīļi2 ĒKbalzāmetiķis2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Bietes nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Saber lielā bļodā.

2

Pievieno sakapātus pētersīļus. Valriekstus sasmalcina un pievieno bietēm.

3

Atsevišķā bļodiņā sajauc balzāmetiķi un olīveļļu, lai iegūtu vienmērīgu emulsiju. Mērci pārlej salātiem un visu samaisa.

4

Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!