Biešu salāti ar valriekstiem
Foto: Shutterstock
2.1667 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vitamīnu deva aukstajai sezonai – biešu salāti ar smaržīgiem pētersīļiem un kraukšķīgiem valriekstiem.

Bietes nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Saber lielā bļodā.

Pievieno sakapātus pētersīļus. Valriekstus sasmalcina un pievieno bietēm.

Atsevišķā bļodiņā sajauc balzāmetiķi un olīveļļu, lai iegūtu vienmērīgu emulsiju. Mērci pārlej salātiem un visu samaisa.

Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form