Biešu un kabaču salāti ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Šie salāti ir tik gardi, ka var netīšām "noēsties", pirms paspēsi tos aiznest līdz pieliekamajam.

Bietes novāra 20 minūtes, nomizo un sarīvē uz rupjās rīves.

Kabačus ar visu mizu sarīvē uz rupjās rīves. Ķiplokus nomizo un smalki sarīvē. Sīpolus nomizo un sablendē biezeņa konsistencē. Pētersīļus un kinzu sakapā.

Kabačus, bietes, sīpolus un ķiplokus liek katlā, pievieno zaļumus, sāli, eļļu un cukuru. Visu samaisa un atstāj ievilkties uz pāris stundām.

Liek katlu uz plīts un vāra 30 minūtes kopš brīža, kad masa sāk burbuļot. Iemaisa etiķi, noņem no plīts, karstu masu pilda tīrās burkās un nekavējoties aizvāko.

Sasedz, atdzesē līdz istabas temperatūrai un nes uz pieliekamo.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form