Biešu salāti ar turku zirņiem
Foto: Privātais arhīvs
1.0000 2
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 bundža
1 bundža konservēti turku zirņi
konservēti turku zirņi
1
1 vārīta biete
vārīta biete
1 sauja
1 sauja melnās olīvas
melnās olīvas
 
lociņi
lociņi
1 sauja
1 sauja šampinjoni
šampinjoni
1
1 paprika
paprika
pēc garšas
pēc garšas tomātu pesto
tomātu pesto
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Biešu salāti
  • Dārzeņu salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Kad jāiztukšo ledusskapis, gadās samest visu, kas pagadās pa rokai un iegūt jaunu salātu recepti," stāsta tās autore Andra. Pamēģini šos vienkāršos un gardos salātus arī tu!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šampinjonus sagriež un apcep pannā.

    Konservētajiem turku zirņiem nolej šķidrumu, saber bļodā.

    Tad pievieno gabaliņos sagrieztu vārītu bieti, svaigu papriku, melnās olīvas, svaigus lociņus, atdzesētus ceptos šampinjonus.

    Visu sajauc ar tomātu pesto.

    Iesūtīja: Andra

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form