Biešu zupa
Foto: Shutterstock
4.7143 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojama biešu zupa ar ķiplokiem.

Vāra buljonu – gaļa, 2 sīpoli pārgriezti uz pusēm, 5 daiviņas ķiploka saspaidītas, sāls.

Nokāš buljonu, pievieno sagrieztus kartupeļus, sarīvētus burkānus, lauru lapas, piparus, un citas garšvielas. Kad kartupeļi gandrīz gatavi pieber sarīvētas bietes un vara līdz gatavs. Ja grib asumu pieleju kādu karoti gurķu marinādes.

Gatavo zupu pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

Iesūtīja: dadziits

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form