40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
svaigas bietes cūkgaļas lāpstiņa1 sīpols kāposts kartupeļi lauru lapa sāls garšvielas etiķis krējums2 burkāni
Sagatavošana
1
Liek katlā cūkgaļas lāpstiņu, noputo, pievieno veselu sīpolu, piparus, lauru lapu, sāli un citas garšvielas (Santa Maria garšvielas borščam).
2
Sagriež smalkos salmiņos svaigas bietes un burkānus, nedaudz kāpostu. Liek klāt katlā, un vāra līdz viss ir gandrīz mīksts.
3
Izvelk no katla lāpstiņu un sīpolu, sagriež gaļu gabaliņos, pieliek sagrieztus kartupeļus, vāra līdz kartupeļi mīksti un zupa gatava.
4
Zupas šķīvī lej mazliet etiķi, krējumu.
Iesūtīja: minkinja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit