Biešu zupa ar sviestā ceptiem dārzeņiem
Foto: Shutterstock
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g vārītas vai ceptas bietes
vārītas vai ceptas bietes
2
2 kartupeļi
kartupeļi
1
1 burkāns
burkāns
1
1 pētersīļa sakne
pētersīļa sakne
1
1 sīpols
sīpols
2.5 l
2.5 l ūdens
ūdens
100 g
100 g sviests
sviests
 
sāls
sāls
 
citronskābe
citronskābe
 
cukurs
cukurs
 
zaļumi
zaļumi
 
krējums
krējums
  • Dārzeņu zupas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojama, bet ļoti garda biešu zupa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bietes un burkānus sarīvē, pētersīļa sakni un sīpolu sasmalcina, apcep kausētā sviestā, pēc tam liek verdošā ūdenī. Pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, citronskābi un cukuru.

    Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form