
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g vārītas vai ceptas bietes
vārītas vai ceptas bietes2
2 kartupeļi
kartupeļi1
1 burkāns
burkāns1
1 pētersīļa sakne
pētersīļa sakne1
1 sīpols
sīpols2.5 l
2.5 l ūdens
ūdens100 g
100 g sviests
sviests sāls
sāls citronskābe
citronskābe cukurs
cukurs zaļumi
zaļumi krējums
krējumsVienkārši pagatavojama, bet ļoti garda biešu zupa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bietes un burkānus sarīvē, pētersīļa sakni un sīpolu sasmalcina, apcep kausētā sviestā, pēc tam liek verdošā ūdenī. Pievieno gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sāli, citronskābi un cukuru.
Pasniedz ar krējumu un sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.