Foto: Shutterstock
Pagatavošana:
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gmarinētu biešu marinādes250 getiķis750 gūdens125 gsarkanvīns1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.lauru lapa1 TKmarinēšanas garšviela0.5 TKsāls12 gab.cieti vārītas olas1 gab.sīpols

Sagatavošana

1

Biešu marinādi, etiķi, ūdeni un sarkanvīnu ielej stikla traukā.

2

Pievieno sasmalcinātu ķiploku, lauru lapas, marinādes garšvielas un sāli. Kārtīgi samaisa.

3

Ieliek nolobītas olas un sīpolu gredzenus.

4

Cieši noslēdz trauku un uz nedēļu noliek ledusskapī.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!