30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
250 gmarinētu biešu marinādes250 getiķis750 gūdens125 gsarkanvīns1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.lauru lapa1 TKmarinēšanas garšviela0.5 TKsāls12 gab.cieti vārītas olas1 gab.sīpols
Sagatavošana
1
Biešu marinādi, etiķi, ūdeni un sarkanvīnu ielej stikla traukā.
2
Pievieno sasmalcinātu ķiploku, lauru lapas, marinādes garšvielas un sāli. Kārtīgi samaisa.
3
Ieliek nolobītas olas un sīpolu gredzenus.
4
Cieši noslēdz trauku un uz nedēļu noliek ledusskapī.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit