Bietēs marinēti ziedkāposti ar ķiplokiem
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Kraukšķīgas ziedkāpostu rozetes, kas, pateicoties bietēm, ieguvušas koši rozā toni, būs ne vien gards, bet arī īpaši glīts ziemas krājumu papildinājums.

Ziedkāpostam atdala rozetes. Bieti nomizo, sagriež gabaliņos. Ķiplokus nomizo, sakapā.

Dārzeņus pamīšus ar ķiplokiem liek sterilizētās burkās.

Ūdeni uzvāra, pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un maisa, līdz sāls izšķīdis. Karstu pārlej dārzeņiem, līdz tie ir nosegti.

Aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vākiem uz leju, atdzesē un uzglabā vēsā, tumšā vietā.

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form