Foto: Shutterstock
Šokolādes ķīseli pasniedz ar putukrējumu, aukstu pienu vai ar skābenu dzērveņu ķīseli.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
30 gkakao150 gcukurs150 gkartupeļu milti2 ĒKkviešu milti piens ūdens

Sagatavošana

1

1,5 l ūdens liek vārīties. Kakao, cukuru, cieti un miltus sajauc.

2

Pielej nedaudz piena un izmaisa līdz lejamai masai. Kad ūdens verdošs lej klāt un maisa. Līdzko sāk sabiezēt, nogriež liesmu. Lej trauciņos, atdzesē, pārkaisas ar kakao, dekorē ar šokolādes skaidiņām un pasniedz.

* ar sastāvdaļām var variēt, šis variants der, ja garšo stiprs un biezs ķīselis. Ja gribās šķidrāku, jāliek mazāk cietes.

Iesūtīja: spinner

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!