Biezās ķirbju vafeles
Foto: "Virtuve diviem"
2.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
350 g
350 g ķirbis, smalki sarīvēts
ķirbis, smalki sarīvēts
1,5 glāze
1,5 glāze kviešu milti
kviešu milti
2-5 ĒK
2-5 ĒK cukurs
cukurs
60 ml
60 ml eļļa
eļļa
2
2 olas
olas
150 ml
150 ml piens
piens
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Vafeles
  • Pasaules Virtuve
  • "Ķirbjus esam cepuši cepeškrāsnī ar garšvielām, marinējuši un cepuši ķirbju pankūkas, Tagad kārta ķirbju vafelēm. Taisni vai jābrīnās, ka, saliekot kopā pareizās sastāvdaļas, mainās ķirbja garša – no nekādas uz kaut ko ļoti garšīgu un interesantu," tā zeltainu ķirbju vafeļu recepti piedāvā kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas saputo ar cukuru, izmantojot putojamo slotiņu vai mikseri.

    Pievieno pienu, eļļu un visu samaisa.

    Tad pieliek rīvēto ķirbi.

    Biezās ķirbju vafeles
    Foto: "Virtuve diviem"

    Kā pēdējo iemaisa miltu, sāls un cepamā pulvera maisījumu.

    Cep iepriekš sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles kārdinoši smaržo un ir apcepušās zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form