Biezās ķirbju vafeles
Foto: "Virtuve diviem"
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Ķirbjus esam cepuši cepeškrāsnī ar garšvielām, marinējuši un cepuši ķirbju pankūkas, Tagad kārta ķirbju vafelēm. Taisni vai jābrīnās, ka, saliekot kopā pareizās sastāvdaļas, mainās ķirbja garša – no nekādas uz kaut ko ļoti garšīgu un interesantu," tā zeltainu ķirbju vafeļu recepti piedāvā kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori.

Olas saputo ar cukuru, izmantojot putojamo slotiņu vai mikseri.

Pievieno pienu, eļļu un visu samaisa.

Tad pieliek rīvēto ķirbi.

Biezās ķirbju vafeles
Foto: "Virtuve diviem"

Kā pēdējo iemaisa miltu, sāls un cepamā pulvera maisījumu.

Cep iepriekš sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles kārdinoši smaržo un ir apcepušās zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Comment Form