Ābolu pankūkas
Foto: Shutterstock
3.3333 9
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ikdienas našķim biezās pankūkas ar āboliem.

Dzeltenumus sakuļ ar cukuru un sāli, tad pārmaiņus pievieno miltus un rūgušpienu. Ļauj pastāvēt 15-20 minūtes.

Tad iecilā saputotus olbaltumus un iemaisa uz rupjās dārzeņu rīves rīvētus ābolus.

Cep sakarsētā eļļā nelielas, zeltaini brūnas pankūciņas.

Lai labi garšo!

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form