Biezpiena aukstā kūka ar putukrējuma pildījumu
Foto: Shutterstock
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g sviests
sviests
2
2 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
30 g
30 g cukurs
cukurs
260 g
260 g milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
1
1 citrona rīvēta miziņa
citrona rīvēta miziņa
Biezpiena masa:
500 g
500 g biezpiens 9%
biezpiens 9%
150 g
150 g cukurs
cukurs
 
vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
250 g
250 g saldais krējums
saldais krējums
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezpiena aukstā kūka ar putukrējuma pildījumu un drupačām pa virsu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu saberž ar cukuru un citrona miziņu. Miltus samaisa ar cepamo pulveri un pievieno sviestam. Pievieno olu dzeltenumus un samaisa mīklu. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

    Mīklu izrullē, liek uz ietaukotas cepamās veidnes (vēlams ar noņemamām malām) un mīklu sadursta ar dakšiņu. 1/3 mīklas samaļ gaļas mašīnā – drupačām.

    Biezpiena masa: biezpienu samīca ar 150 g cukuru un vaniļu. Iemaisa putukrējumu (250 g saldais krējums un 2 ĒK cukura sakulti putukrējumā).

    Cepamai veidnei uzliek malas un piepilda ar biezpiena masu.

    Kūku uz nakti liek ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar drupačām un pūdercukuru.

    Iesūtīja: Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form