Biezpiena aukstā kūka ar putukrējuma pildījumu
Foto: Shutterstock
2.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Biezpiena aukstā kūka ar putukrējuma pildījumu un drupačām pa virsu.

Sviestu saberž ar cukuru un citrona miziņu. Miltus samaisa ar cepamo pulveri un pievieno sviestam. Pievieno olu dzeltenumus un samaisa mīklu. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Mīklu izrullē, liek uz ietaukotas cepamās veidnes (vēlams ar noņemamām malām) un mīklu sadursta ar dakšiņu. 1/3 mīklas samaļ gaļas mašīnā – drupačām.

Biezpiena masa: biezpienu samīca ar 150 g cukuru un vaniļu. Iemaisa putukrējumu (250 g saldais krējums un 2 ĒK cukura sakulti putukrējumā).

Cepamai veidnei uzliek malas un piepilda ar biezpiena masu.

Kūku uz nakti liek ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar drupačām un pūdercukuru.

Iesūtīja: Lidija

Comment Form