Biezpiena austiņas
Foto: Shutterstock
3.2000 15
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200-250 g
1.5-2 glāzes
1 glāze
0.33 TK

Gardas biezpiena "austiņas" viesību galda kārumiem vai ēšanai pie kāda silta dzēriena.

Margarīnu vai sviestu sakuļ, pievieno biezpienu un saberž. Pievieno miltus, ar etiķī dzēstu sodu un vaniļu. Maisa, līdz veidojas viendabīga mīkla.

Mīklu liek ledusskapī 30–60 minūtes, pēc tam to izrullē, ne biezāku par puscentimetru. Ar mazas glāzītes palīdzību izspiež aplīšus, vidū iekaisa nedaudz cukura, saloka četrās daļās, apviļā cukurā un kārto uz ieziestas cepamās plāts.

Cepumus liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C, līdz tie zeltaini.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form