Biezpiena austiņas
Foto: Shutterstock
3.1579 19
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g sviests vai margarīns
sviests vai margarīns
200-250 g
200-250 g biezpiens
biezpiens
1.5-2 glāzes
1.5-2 glāzes milti
milti
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
0.33 TK
0.33 TK soda
soda
 
vaniļa
vaniļa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas biezpiena "austiņas" viesību galda kārumiem vai ēšanai pie kāda silta dzēriena.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Margarīnu vai sviestu sakuļ, pievieno biezpienu un saberž. Pievieno miltus, ar etiķī dzēstu sodu un vaniļu. Maisa, līdz veidojas viendabīga mīkla.

    Mīklu liek ledusskapī 30–60 minūtes, pēc tam to izrullē, ne biezāku par puscentimetru. Ar mazas glāzītes palīdzību izspiež aplīšus, vidū iekaisa nedaudz cukura, saloka četrās daļās, apviļā cukurā un kārto uz ieziestas cepamās plāts.

    Cepumus liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C, līdz tie zeltaini.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form