Biezpiena - cepumu un aveņu kūka bez cepšanas
Foto: Shutterstock
4.3846 13
20 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Biezpiena - cepumu un aveņu kūka priekš lielāka viesu pulciņa.

250 g aveņu pārlasa un sablenderē, kopā ar cukuru. Cukuru liek pēc garšas, bet, lai nebūtu pārāk salds. Pievieno biezpienu un sablenderē. Pievieno cukuru, pēc katra paša salduma pakāpes. masai jābūt pietiekami saldai.

Želatīnu ieber bļodiņā un pielej 1 glāzi ūdens. Ļauj, lai uzbriest.

Atdzesētu saldo krējumu ielej traukā, kur to putos. Saputo putukrējumu. Uz putošanas beigām pievieno cukuru.

Putukrējumu iemaisa aveņu - biezpiena masā.

Želatīna bļodiņu, liek karstā ūdens peldē un izkausē.

Želatīnu iemaisa aveņu - biezpiena masā. Krēmu liek ledusskapī, lai sastingst. Ledusskapī jāuzmana, kad krēms sāk stingt. To var redzēt trauku pagāžot no vienas malas uz otru.

Paplāti izklāj ar cepumiem.

Kad krēms jau nedaudz sastindzis, to liek uz cepumiem. Pasākums ļoti atbildīgs, jo krēms ir tikai nedaudz sastindzis un ļoti "nepaklausīgs". Krēmu atkal liek ledusskapī. Izmanto 1/3 krēma.

Liek kārtu ar cepumiem, bet nespiež, jo krēms tad var "izsprukt". Ieliek uz brīdi ledusskapī.

Otru pusi avenes pārlasa un sablederē (tikai ļoti viegli, lai ogas ir nedaudz sašķīdušas. Ieber cukuru un samaisa ievārījumu. Pārziež cepumus.

Liek pienā izmērcētu cepumu kārtu (cepumus uz mirki, no vienas puses, iemērc siltā pienā).

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form